youtube-mainonta

Youtube -mainonta

Ota haltuun maailman 2. suurin hakukone

white-divider
middle-divider-white

Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta äärimmäisen kustannustehokkaasti? Youtube-markkinointi on tähän tarkoitukseen erinomainen ratkaisu. Videomainokset kohdennetaan tarkasti halutuille kohderyhmille.

arrow-yellow

Mitä Youtube-mainonta tarkoittaa?

divider-yellow-test5

Youtube-mainontaa tehdään suoraan Google Ads-tilin (aiemmin Adwords) kautta. Suosituin ja kustannustehokkain tapa on Youtuben True-view-mainonta. Tällä tarkoitetaan sitä, että mainostaja maksaa ainoastaan vähintään 30 sekuntia kestäneestä katselukerrasta. True-view-mainokset ovat Youtubeen ladatun videon alussa pyöriviä mainoksia, jotka voi ohittaa viiden sekunnin kuluttua. Maksat siis mainostajana ainoastaan kiinnostuksensa osoittaneiden potentiaalisten asiakkaiden katselukerroista.

Keskitymme aina saavuttamaan parhaan mahdollisen tuottoprosentin mainospanostukselle.

Mainonnan kohdentaminen

divider-yellow-test5

Ensin selvitetään, mitkä ovat asiakkaan toimialan suosituimmat hakutermit ja niiden kuukausittaiset hakumäärät. Samalla selvitetään, mille kohderyhmille videomainos kannattaa kohdentaa. Esimerkiksi B2B-yrityksen, joka mainostaa yritysvalmennusta, kannattaa kohdentaa mainos ainakin Googlen määrittelemälle ’liike-elämän ammattilaiset’-kohderyhmälle.

Paras suorituskyky saavutetaan ajan mittaan

divider-yellow-test5

Monet olettavat, että Youtube-mainonnalla saadaan välittömiä tuloksia, koska liikenteen saamisesta maksetaan määrätty hinta. Tämä on osittain totta, mutta mainonnan todellinen pitkän aikavälin tuloksellisuus menestys saavutetaan kärsivällisellä strategialla, jossa

 • testataan
 • optimoidaan
 • jalostetaan

Saamme kunkin kuukauden Youtube-mainonnasta tietoa, jonka avulla voimme tehdä älykkäitä päätöksiä siitä, kuinka mainostuottoa voidaan entisestään parantaa. Raportoimme kuukausittain juuri niistä tuloksista, joilla on sinulle suurin liiketoiminnallinen merkitys.

Miksi ulkoistaa Youtube -mainonta Orderalle?

divider-yellow-test5

Teemme tiivistä yhteistyötä Googlen kanssa. Tästä huolimatta tavoitteemme ei ole, että asiakkaamme käyttävät mahdollisimman paljon rahaa Google-mainontaan, jos sille ei saada riittävästi tuottoa. Ordera ei saa palkkiotaan asiakkaan mediapanostuksen perusteella – laskutamme puhtaasti tekemästämme työstä.

Kaikissa tapauksissa Youtube-mainonta ei ole asiakkaallemme paras ratkaisu. Tällöin suosittelemme muita markkinointitapoja ja kanavia.

Miten me teemme Youtube -mainontaa?

divider-yellow-test5
1. Strategia ja suunnittelu
 • perehtyminen asiakkaan liiketoimintaan, toimialaan ja kilpailijoihin
 • mainonnan tavoitteiden asettaminen (esim. liidien maksimointi)
 • strategian ja suunnitelman luonti haluttuihin tuloksiin pääsemiseksi
 • selvitetään toimialan suosituimmat hakutermit ja niiden kuukausittaisten hakujen määrät
 • asiakkaalle parhaiten sopivien mainonnan kohdennustapojen selvittäminen (esim. kävijöiden kiinnostusten aiheet, videoiden aihealueet)
2. Konversioseuranta
 • ohjeistetaan konversioseurannan asettaminen Google Analyticsissa
3. Kampanjoiden ja mainosryhmien luonti
 • luodaan kävijän kiinnostusten, avainsanojen ja videon aihealueiden ja muiden kohdennustapojen pohjalta erilliset mainosryhmät
 • valittuja hakutermejä varten luodaan tarkkaan kohdennetut mainosryhmät ja valitaan niihin sopivat videomainokset
4. Optimointi
 • avainsanojen, kohdennustapojen, asetusten ja mainostekstien jatkuva optimointi
 • hintatarjousten (bidien) ja automaattiasetusten säätäminen konversioseurannan tietoihin perustuen
 • uusien avainsanojen ja kohdennustapojen lisääminen ja/tai huonosti toimivien poistaminen
 • uusien mainosryhmien luonti
5. Raportointi
 • konversioseurannan tulosten perusteella
 • räätälöidyt kuukausittaiset raportit Youtube-mainonnan tehokkuuden kehittymisestä
 • kommunikointi asiakkaan kanssa, jotta kustannustehokkuutta saadaan jatkuvasti parannettua

Katso video: Ordera kumppaniksi?

Olemme Google Premier Partner

Palvelut: YouTube-mainonta
 • ” Voit suorastaan hallita maailman toiseksi suurinta hakukonetta omalla toimialallasi - pikkupennosilla! ”

  Tommi Mäkelä
  Tommi Mäkelä CEO, Ordera

Parempi tuotto Youtubesta?

divider-yellow-test5

Me tiedämme Orderalla, miten saat parhaan mahdollisen mahdollinen tuoton Youtube-mainonnasta. Älä arvuuttele vaan anna näkyvyydenhallintasi ammattilaisen käsiin.

Kaikki palvelut

Menesty kanssamme

middle-divider-white

Intohimonamme on mitattavan lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

Asiakkaamme kertovat

middle-divider-white
 • "Useimmissa asiakasprojekteissamme tarvitaan osaava kumppani tekemään tehokasta hakukonemarkkinointia. Ordera on ollut tähän luonnollinen valinta. Olen tuntenut Tommi Mäkelän jo vuodesta 1996 saakka – olemme olleet samoissa yrityksissä töissä ja perustaneet myös yhdessä pari yritystä. Orderalla on rautainen osaaminen google-markkinoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia. Voin lämpimästi suositella Orderaa kumppaniksi hakukonemarkkinoinnin projekteihin."

  Jani Virtanen
  Jani Virtanen CEO, Hopper Advisors Oy
 • "Olen käyttänyt hakukonemarkkinoinnin palveluita jo vuodesta 2007 saakka ja nähnyt ajan mittaan monenlaista toimijaa tällä alalla. Orderan kavereilla on ollut alusta asti positiivinen flow Google-mainonnan tekemisessä. He todella osaavat asiansa ja kaikessa tekemisessä on ammattimainen tekemisen meininki. Erityisen merkittävä asia minulle on se, että itse tekijän saa aina nopeasti kiinni ja että palvelu on hyvää ja asioista otetaan vastuuta. Tässä Orderan Tommi Mäkelä on onnistunut erinomaisesti. Voin luottaa siihen, että merkittävälle panostuksellemme Google-mainontaan saadaan paras mahdollinen tuotto."

  Henrik Hirvensalo Myynti- ja markkinointijohtaja, Eko-Expert Oy
 • "Orderan kavereilla on asenne kohdallaan ja heidän digimarkkinoinnin osaamisensa on huippuluokkaa. Meille on tärkeää mitata mainonnan ja markkinoinnin tuloksia. Orderassa ymmärretään tämä ja saamme räätälöidyt kuukausiraportit, joissa raportoidaan liiketoiminnan kannalta olennaisista lukuarvoista. Voimme luottaa heidän tiiminsä antamiin suosituksiin budjetin suuruudesta ja sen optimaalisesta kohdentamisesta. Tämä antaa meille aikaa keskittyä siihen, minkä me parhaiten osaamme. Jos tarvitaan bisnesmäisesti ajatteleva ja todistetusti tuloksia aikaansaava digimarkkinoinin yritys niin Ordera on siihen onnistunut valinta!"

  Lasse Mäkelä
  Lasse Mäkelä Toimitusjohtaja, Invesdor Oy
 • ”Haikon markkinoinnissa keskitymme mielellämme omaan ydintekemiseemme, jolloin on parasta ulkoistaa sellaiset kokonaisuudet, joissa paras osaaminen saadaan yhteistyökumppanilta. Aloitimme yhteistyön Orderan tiimin kanssa huhtikuussa 2015 ja olemme olleet varsin tyytyväisiä palveluun ja hakukonemarkkinoinnilla saatuihin tuloksiin. Ordera keskittyy tekemisessä erityisesti konversioihin, joita mittaamme Haikon mainonnassa usealla eri osa-alueella. Google-mainonnan panos-tuotossuhde onkin meillä varsin hyvällä tasolla."

  Johanna Malmivaara
  Johanna Malmivaara Markkinointipäällikkö, Haikon Kartano
 • ”Meillä on pienet markkinoinnin henkilöresurssit ja halusin delegoida digitaalisen markkinoinnin osaaviin käsiin. Vakuutuin Orderan osaamisesta jo aikaisessa vaiheessa ja tuloksekas yhteistyömme jatkuu nyt neljättä vuotta. Orderan kaverit ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaan bisneksestä ja pystyvät käyttämään mainosbudjetin tehokkaasti hyväksi. Klikkausten sijaan keskitymme mainospanostuksen ROI:n mittaamiseen. Tähän mennessä digimarkkinointiin satsaamamme panostus on tuottanut meille hyvän vastineen. Malmin korupaja on vakiinnuttanut asemansa ja kannattavuutensa varsin kilpailluilla markkinoilla, joilla toimii paljon suurempia ketjuyrityksiä."

  Pasi Suninmäki Myynti ja markkinointijohtaja, Malmin korupaja Oy
 • “The crew at Ordera have a hands-on approach to optimization which is exactly what we look for as a webshop. Their team, with Tommi as our account rep, is very accommodating to all of our inputs and is extremely service oriented. I honestly don’t think that a bigger SEO/SEM company will be able to offer the same personalized service or experience as they do.”

  Henrik Monfort
  Henrik Monfort Marketing Director, Horze USA
nuoli_keltainen

Valitse meidät

middle-divider

Miksi valita Ordera kumppaniksesi?

Pitkä kokemus

Pitkä kokemus

Meillä on syvällinen käytännön kokemus hakukonemarkkinoinnin asiakasprojekteista jo vuodesta 2009 alkaen.

Erikoistuminen

Erikoistuminen

Olemme keskittyneet yksinomaan hakukonemarkkinointiin ja digitaaliseen markkinointiin.

Ketteryys

Ketteryys

Meillä ei ole erikseen asiakasvastaavia vaan itse projektin toteuttaja on yhteydessä asiakkaaseen. Kommunikointi on sujuvaa ja toimintatapa läpinäkyvä.

Todistettua osaamista

Todistettua osaamista

Yrityksellämme on ollut yhtäjaksoisesti Google Partner sertifikaatti vuodesta 2011 lähtien.

Tuloshakuisuus

Tuloshakuisuus

Me emme raportoi asiakkaillemme pelkästään klikkausten määristä vaan keskitymme aina mitattaviin liiketoiminnallisiin tuloksiin (esim. verkkokaupan liikevaihto tai B2B-yrityksen liidit)

Tinkimätön palvelu

Tinkimätön palvelu

Meidät saa aina kiinni ja suurin osa asiakkaistamme on ollut meidän jatkuvia asiakkaita jo vuosia.

Start typing and press Enter to search