verkko-analytiikka

Web-analytiikka

Kävijäseuranta kertoo sivusi liikenteestä ja sen lähteistä

white-divider
middle-divider-white

Kävijäseurannan avulla selvitetään (esim. Google Analytics), miten yrityksesi verkkosivu ja markkinointi toimivat. Web-analytiikan tietojen perusteella voit tehdä markkinointiin ja sen panostuksiin liittyviä päätöksiä sekä havaita ongelmia sivustollasi. Palvelumme avulla saat siis puristettua sivustostasi enemmän tehoja irti ja ymmärrät sen käyttöä paremmin.

arrow-yellow

Mitä on web-analytiikka?

divider-yellow-test5

Web-analytiikan palvelumme tarkoituksena on seurata, mitata ja analysoida verkkosivuston kävijäliikennettä ja sivuston toimivuutta. Web-analytiikalla pyritään paitsi parantamaan sivuston toimivuutta, mutta myös arvioimaan markkinointipanostusten kannattavuutta ja jakautumista eri kanavien kesken.

Esimerkkejä web-analytiikalla saatavista tiedoista

 • mitkä mainoskampanjat toimivat tehokkaimmin?
 • mikä on eri sisääntulokanavien sijoitetun pääoman tuotto (ROI)?
 • mitkä ovat sivuston pullonkaulat (esim. verkkokaupan ostoskori-vaiheistuksessa)?

Tärkeä osa web-analytiikkaa on konversioseuranta. Sen avulla voimme seurata tarkasti mm. sitä, mitkä mainoskampanjat ja alustat tuottavat parhaiten tulosta.

Analytiikan kuntotarkastus -palvelu

divider-yellow-test5

Orderan tarjoama Analytiikan kuntotarkastus –palvelu ja sen tuloksena luotava raportti tarjoaa läpileikkauksen asiakkaan sivuston käytettävyydestä ja kävijäliikenteestä sekä antaa konkreettisia ehdotuksia sivuston kehittämiseksi ja nettimarkkinoinnin tehostamiseksi.

Miksi jatkuva kuukausipalvelu?

divider-yellow-test5

Saamme kunkin kuukauden kävijäliikenteestä tietoa, jonka avulla voimme tehdä älykkäitä päätöksiä siitä, kuinka sivuston tehokkuutta voidaan entisestään parantaa. Raportoimme sinulle kuukausittain juuri niistä tuloksista, joilla on yrityksillesi suurin liiketoiminnallinen merkitys. Toimintaamme ohjaa jatkuvan kehittämisen periaate – aina löytyy tehostettavaa ja intohimonamme on raportoida asiakkaalle parantuneista tuloksista!

Miten me teemme kävijäseurantaa?

divider-yellow-test5
1. Strategia ja suunnittelu
 • perehtyminen asiakkaan liiketoimintaan, toimialaan ja kilpailijoihin
 • sivuston tavoitteiden selvittäminen (esim. liidien maksimointi, verkkokaupan ROI)
 • web-analytiikan palvelun tavoitteiden asettaminen
 • strategian ja suunnitelman luonti haluttuihin tuloksiin pääsemiseksi
2. Konversioseuranta
 • Ohjeistetaan konversioseurannan asettaminen Google Analyticsissa tai muokataan seurannan aiempaa versiota
3. Palvelun toteutus
 • kävijäseurantatietojen analysointi asetettujen tavoitteiden pohjalta
 • ongelmakohtien tunnistaminen
 • saatujen tulosten raportointi ja ohjeistus asiakkaalle
4. Raportointi
 • räätälöidyt kuukausittaiset raportit sivuston toimivuuden ja markkinointikanavien ROI:n kehittymisestä
 • kommunikointi asiakkaan kanssa, jotta sivuston ja markkinoinnin toimivuutta saadaan jatkuvasti parannettua

Katso video: Ordera kumppaniksi?

 • ” Google Analytics on bisnekselle elintärkeän tiedon kultakaivos. Selvitämme, miten verkkosivustosi voi tuottaa sinulle enemmän myyntiä. ”

  Tommi Mäkelä
  Tommi Mäkelä CEO, Ordera

Mikä toimii ja mikä ei verkkosivuillasi?

divider-yellow-test5

Me tiedämme Orderalla, miten saat parhaan mahdollisen mahdollinen tuoton (ROI) verkkosivujesi kautta. Älä arvuuttele vaan anna meidän selvittää sivustosi pullonkaulat.

Kaikki palvelut

Menesty kanssamme

middle-divider-white

Intohimonamme on mitattavan lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

Asiakkaamme kertovat

middle-divider-white
 • "Useimmissa asiakasprojekteissamme tarvitaan osaava kumppani tekemään tehokasta hakukonemarkkinointia. Ordera on ollut tähän luonnollinen valinta. Olen tuntenut Tommi Mäkelän jo vuodesta 1996 saakka – olemme olleet samoissa yrityksissä töissä ja perustaneet myös yhdessä pari yritystä. Orderalla on rautainen osaaminen google-markkinoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia. Voin lämpimästi suositella Orderaa kumppaniksi hakukonemarkkinoinnin projekteihin."

  Jani Virtanen
  Jani Virtanen CEO, Hopper Advisors Oy
 • "Olen käyttänyt hakukonemarkkinoinnin palveluita jo vuodesta 2007 saakka ja nähnyt ajan mittaan monenlaista toimijaa tällä alalla. Orderan kavereilla on ollut alusta asti positiivinen flow Google-mainonnan tekemisessä. He todella osaavat asiansa ja kaikessa tekemisessä on ammattimainen tekemisen meininki. Erityisen merkittävä asia minulle on se, että itse tekijän saa aina nopeasti kiinni ja että palvelu on hyvää ja asioista otetaan vastuuta. Tässä Orderan Tommi Mäkelä on onnistunut erinomaisesti. Voin luottaa siihen, että merkittävälle panostuksellemme Google-mainontaan saadaan paras mahdollinen tuotto."

  Henrik Hirvensalo Myynti- ja markkinointijohtaja, Eko-Expert Oy
 • "Orderan kavereilla on asenne kohdallaan ja heidän digimarkkinoinnin osaamisensa on huippuluokkaa. Meille on tärkeää mitata mainonnan ja markkinoinnin tuloksia. Orderassa ymmärretään tämä ja saamme räätälöidyt kuukausiraportit, joissa raportoidaan liiketoiminnan kannalta olennaisista lukuarvoista. Voimme luottaa heidän tiiminsä antamiin suosituksiin budjetin suuruudesta ja sen optimaalisesta kohdentamisesta. Tämä antaa meille aikaa keskittyä siihen, minkä me parhaiten osaamme. Jos tarvitaan bisnesmäisesti ajatteleva ja todistetusti tuloksia aikaansaava digimarkkinoinin yritys niin Ordera on siihen onnistunut valinta!"

  Lasse Mäkelä
  Lasse Mäkelä Toimitusjohtaja, Invesdor Oy
 • ”Haikon markkinoinnissa keskitymme mielellämme omaan ydintekemiseemme, jolloin on parasta ulkoistaa sellaiset kokonaisuudet, joissa paras osaaminen saadaan yhteistyökumppanilta. Aloitimme yhteistyön Orderan tiimin kanssa huhtikuussa 2015 ja olemme olleet varsin tyytyväisiä palveluun ja hakukonemarkkinoinnilla saatuihin tuloksiin. Ordera keskittyy tekemisessä erityisesti konversioihin, joita mittaamme Haikon mainonnassa usealla eri osa-alueella. Google-mainonnan panos-tuotossuhde onkin meillä varsin hyvällä tasolla."

  Johanna Malmivaara
  Johanna Malmivaara Markkinointipäällikkö, Haikon Kartano
 • ”Meillä on pienet markkinoinnin henkilöresurssit ja halusin delegoida digitaalisen markkinoinnin osaaviin käsiin. Vakuutuin Orderan osaamisesta jo aikaisessa vaiheessa ja tuloksekas yhteistyömme jatkuu nyt neljättä vuotta. Orderan kaverit ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaan bisneksestä ja pystyvät käyttämään mainosbudjetin tehokkaasti hyväksi. Klikkausten sijaan keskitymme mainospanostuksen ROI:n mittaamiseen. Tähän mennessä digimarkkinointiin satsaamamme panostus on tuottanut meille hyvän vastineen. Malmin korupaja on vakiinnuttanut asemansa ja kannattavuutensa varsin kilpailluilla markkinoilla, joilla toimii paljon suurempia ketjuyrityksiä."

  Pasi Suninmäki Myynti ja markkinointijohtaja, Malmin korupaja Oy
 • “The crew at Ordera have a hands-on approach to optimization which is exactly what we look for as a webshop. Their team, with Tommi as our account rep, is very accommodating to all of our inputs and is extremely service oriented. I honestly don’t think that a bigger SEO/SEM company will be able to offer the same personalized service or experience as they do.”

  Henrik Monfort
  Henrik Monfort Marketing Director, Horze USA
nuoli_keltainen

Valitse meidät

middle-divider

Miksi valita Ordera kumppaniksesi?

Tuloshakuisuus

Tuloshakuisuus

Me emme raportoi asiakkaillemme pelkästään klikkausten määristä vaan keskitymme aina mitattaviin liiketoiminnallisiin tuloksiin (esim. verkkokaupan liikevaihto tai B2B-yrityksen liidit)

Erikoistuminen

Erikoistuminen

Olemme keskittyneet yksinomaan hakukonemarkkinointiin ja digitaaliseen markkinointiin.

Todistettua osaamista

Todistettua osaamista

Yrityksellämme on ollut yhtäjaksoisesti Google Partner sertifikaatti vuodesta 2011 lähtien.

Pitkä kokemus

Pitkä kokemus

Meillä on syvällinen käytännön kokemus hakukonemarkkinoinnin asiakasprojekteista jo vuodesta 2009 alkaen.

Ketteryys

Ketteryys

Meillä ei ole erikseen asiakasvastaavia vaan itse projektin toteuttaja on yhteydessä asiakkaaseen. Kommunikointi on sujuvaa ja toimintatapa läpinäkyvä.

Tinkimätön palvelu

Tinkimätön palvelu

Meidät saa aina kiinni ja suurin osa asiakkaistamme on ollut meidän jatkuvia asiakkaita jo vuosia.

Start typing and press Enter to search