digimarkkinointi-leijonjanosa

Digimarkkinointi

Haukkaa leijonanosa toimialasi bisneksestä

white-divider

Autamme yritystäsi onnistumaan sähköisessä markkinoinnissa nopeammin ja kustannustehokkaammin kuin kilpailijat. Ennen tähän tavoitteeseen pääsemistä täytyy selvittää, mitkä kanavat/mainosvälineet soveltuvat parhaiten yrityksellesi ja millaisilla panostuksilla kannattaa lähteä liikkeelle.

arrow-yellow

Mitä on digitaalinen markkinointi ja digitaalinen mainonta?

divider-yellow-test5

Digitaalinen markkinointi on yleisnimitys laajalle kirjolle erilaisia tapoja tulla nähdyksi ja kuulluksi verkossa ja saada kävijäliikennettä verkkosivuille. Esimerkkejä digitaalista markkinoinnista ovat:

Kanavia ja keinoja internet-markkinointiin siis riittää – Me autamme valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivat ja onnistumaan niissä.

Miksi digitaalista markkinointia kannattaa tehdä?

divider-yellow-test5

Digitaalinen markkinointiviestintä mahdollistaa viestisi kohdentamisen tavoittelemallesi yleisöille silloin, kun sillä on merkitystä. Hyvin toteutettu internet-mainonta ei ole mutuilua, vaan siitä kertyy dataa, jonka perusteella sen tuloksellisuutta mitataan ja kehitetään.

Tuloksellinen markkinointi verkossa

divider-yellow-test5

Luomme strategian ja suunnitelman, joiden avulla yrityksesi verkkomarkkinoinnista saadaan irti uusia tehoja: Tavoitteemme on tuottaa mitattavaa hyötyä, jonka tuloksellisuutta seurataan ja kehitetään.

Keskitymme ohjaamaan sivustollesi sellaisia kävijöitä, jotka tekevät siellä halutun toiminnon, kuten ostoksen (verkkokaupat), yhteydenottolomakkeen lähetyksen tai uutiskirjeen tilaamisen.

Ordera osana yrityksesi markkinointia

divider-yellow-test5
1. Strategia ja suunnittelu
 • Perehdymme liiketoimintaasi, toimialaan ja kilpailijoihin
 • Asetamme markkinoinnin ja mainonnan tavoitteet (esim. tarjouspyyntöjen saanti, verkkokaupan ROI:n kasvattaminen tai esitteen lataaminen)
 • Digistrategian ja markkinointisuunnitelman luonti haluttuihin tuloksiin pääsemiseksi
2. Konversioseuranta
 • Ohjeistamme konversioseurannan asentamisen ja varmistamme sen toimivuuden
3. Kampanjoiden luonti
 • Luomme mainoskampanjat ja mainokset sovituissa kanavissa
4. Optimointi
 • Seuraamme nettimarkkinoinnin avainlukujen kehitystä ja optimoimme mainontaa niiden perusteella
5. Raportointi
 • Toimitamme jokaisen kuukauden alussa raportin, jossa käymme läpi mainonnan kehitystä ja tunnuslukuja

Katso video: Tuloksia digimarkkinoinista

 • ” Anna meidän puristaa yrityksesi digimarkkinoinnin budjetista kaikki tehot irti – säästät selvää rahaa. "

  Tommi Mäkelä
  Tommi Mäkelä CEO, Ordera

Parempi tuotto digimarkkinoinnista?

divider-yellow-test5

Me tiedämme Orderalla, miten saat parhaan mahdollisen mahdollinen tuoton (ROI) digimarkkinoinnista. Älä arvuuttele vaan anna verkkomarkkinointisi ammattilaisen käsiin.

Kaikki palvelut

Menesty kanssamme

middle-divider-white

Intohimonamme on mitattavan lisäarvon tuottaminen asiakkaalle.

Asiakkaamme kertovat

middle-divider-white
 • "Useimmissa asiakasprojekteissamme tarvitaan osaava kumppani tekemään tehokasta hakukonemarkkinointia. Ordera on ollut tähän luonnollinen valinta. Olen tuntenut Tommi Mäkelän jo vuodesta 1996 saakka – olemme olleet samoissa yrityksissä töissä ja perustaneet myös yhdessä pari yritystä. Orderalla on rautainen osaaminen google-markkinoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia. Voin lämpimästi suositella Orderaa kumppaniksi hakukonemarkkinoinnin projekteihin."

  Jani Virtanen
  Jani Virtanen CEO, Hopper Advisors Oy
 • "Olen käyttänyt hakukonemarkkinoinnin palveluita jo vuodesta 2007 saakka ja nähnyt ajan mittaan monenlaista toimijaa tällä alalla. Orderan kavereilla on ollut alusta asti positiivinen flow Google-mainonnan tekemisessä. He todella osaavat asiansa ja kaikessa tekemisessä on ammattimainen tekemisen meininki. Erityisen merkittävä asia minulle on se, että itse tekijän saa aina nopeasti kiinni ja että palvelu on hyvää ja asioista otetaan vastuuta. Tässä Orderan Tommi Mäkelä on onnistunut erinomaisesti. Voin luottaa siihen, että merkittävälle panostuksellemme Google-mainontaan saadaan paras mahdollinen tuotto."

  Henrik Hirvensalo Myynti- ja markkinointijohtaja, Eko-Expert Oy
 • "Orderan kavereilla on asenne kohdallaan ja heidän digimarkkinoinnin osaamisensa on huippuluokkaa. Meille on tärkeää mitata mainonnan ja markkinoinnin tuloksia. Orderassa ymmärretään tämä ja saamme räätälöidyt kuukausiraportit, joissa raportoidaan liiketoiminnan kannalta olennaisista lukuarvoista. Voimme luottaa heidän tiiminsä antamiin suosituksiin budjetin suuruudesta ja sen optimaalisesta kohdentamisesta. Tämä antaa meille aikaa keskittyä siihen, minkä me parhaiten osaamme. Jos tarvitaan bisnesmäisesti ajatteleva ja todistetusti tuloksia aikaansaava digimarkkinoinin yritys niin Ordera on siihen onnistunut valinta!"

  Lasse Mäkelä
  Lasse Mäkelä Toimitusjohtaja, Invesdor Oy
 • ”Haikon markkinoinnissa keskitymme mielellämme omaan ydintekemiseemme, jolloin on parasta ulkoistaa sellaiset kokonaisuudet, joissa paras osaaminen saadaan yhteistyökumppanilta. Aloitimme yhteistyön Orderan tiimin kanssa huhtikuussa 2015 ja olemme olleet varsin tyytyväisiä palveluun ja hakukonemarkkinoinnilla saatuihin tuloksiin. Ordera keskittyy tekemisessä erityisesti konversioihin, joita mittaamme Haikon mainonnassa usealla eri osa-alueella. Google-mainonnan panos-tuotossuhde onkin meillä varsin hyvällä tasolla."

  Johanna Malmivaara
  Johanna Malmivaara Markkinointipäällikkö, Haikon Kartano
 • ”Meillä on pienet markkinoinnin henkilöresurssit ja halusin delegoida digitaalisen markkinoinnin osaaviin käsiin. Vakuutuin Orderan osaamisesta jo aikaisessa vaiheessa ja tuloksekas yhteistyömme jatkuu nyt neljättä vuotta. Orderan kaverit ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaan bisneksestä ja pystyvät käyttämään mainosbudjetin tehokkaasti hyväksi. Klikkausten sijaan keskitymme mainospanostuksen ROI:n mittaamiseen. Tähän mennessä digimarkkinointiin satsaamamme panostus on tuottanut meille hyvän vastineen. Malmin korupaja on vakiinnuttanut asemansa ja kannattavuutensa varsin kilpailluilla markkinoilla, joilla toimii paljon suurempia ketjuyrityksiä."

  Pasi Suninmäki Myynti ja markkinointijohtaja, Malmin korupaja Oy
 • “The crew at Ordera have a hands-on approach to optimization which is exactly what we look for as a webshop. Their team, with Tommi as our account rep, is very accommodating to all of our inputs and is extremely service oriented. I honestly don’t think that a bigger SEO/SEM company will be able to offer the same personalized service or experience as they do.”

  Henrik Monfort
  Henrik Monfort Marketing Director, Horze USA
nuoli_keltainen

Valitse meidät

middle-divider

Miksi valita Ordera kumppaniksesi?

Pitkä kokemus

Pitkä kokemus

Meillä on syvällinen käytännön kokemus hakukonemarkkinoinnin asiakasprojekteista jo vuodesta 2009 alkaen.

Erikoistuminen

Erikoistuminen

Olemme keskittyneet yksinomaan hakukonemarkkinointiin ja digitaaliseen markkinointiin.

Ketteryys

Ketteryys

Meillä ei ole erikseen asiakasvastaavia vaan itse projektin toteuttaja on yhteydessä asiakkaaseen. Kommunikointi on sujuvaa ja toimintatapa läpinäkyvä.

Todistettua osaamista

Todistettua osaamista

Yrityksellämme on ollut yhtäjaksoisesti Google Partner sertifikaatti vuodesta 2011 lähtien.

Tuloshakuisuus

Tuloshakuisuus

Me emme raportoi asiakkaillemme pelkästään klikkausten määristä vaan keskitymme aina mitattaviin liiketoiminnallisiin tuloksiin (esim. verkkokaupan liikevaihto tai B2B-yrityksen liidit)

Tinkimätön palvelu

Tinkimätön palvelu

Meidät saa aina kiinni ja suurin osa asiakkaistamme on ollut meidän jatkuvia asiakkaita jo vuosia.

Start typing and press Enter to search