Malmin korupajan digimarkkinointi tuottaa tulosta

white-divider
middle-divider-white

Jo neljättä vuotta jatkuva digimarkkinoinnin yhteistyö Orderan kanssa on tuottanut Malmin korupajalle hyvän vastineen.

Asiakas

divider-yellow-test5

Malmin korupaja on perinteikäs kultasepänalan perheyritys joka myy koruja, sormuksia sekä lahjatavaroita sekä myymälänsä että verkkokaupan kautta. Yritys on kasvanut omilla vahvuusalueillaan merkittävästi digitaalisen markkinoinnin kautta.

Yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Pasi Suninmäki osallistui Orderan järjestämälle hakukonemarkkinoinnin kurssille jo syksyllä 2014 ja Ordera alkoi hoitaa yrityksen Google-mainontaa vuoden 2015 kesästä lähtien.

Ordera aidosti kiinnostunut bisneksestämme

divider-yellow-test5

Pasi Suninmäki kertoo yhteistyöstä Orderan kanssa seuraavasti:

”Meillä on pienet markkinoinnin henkilöresurssit ja halusin delegoida digitaalisen markkinoinnin osaaviin käsiin. Vakuutuin Orderan osaamisesta jo aikaisessa vaiheessa ja hyvin sujunut ja tuloksekas yhteistyömme jatkuu nyt jo neljättä vuotta. Orderan kaverit ovat aidosti kiinnostuneita asiakkaan bisneksestä ja pystyvät käyttämään mainosbudjetin tehokkaasti hyväksi. Klikkausten sijaan keskitymme mainospanostuksen ROI:n mittaamiseen. Tähän mennessä digimarkkinointiin satsaamamme panostus on tuottanut meille hyvän vastineen. Malmin korupaja on vakiinnuttanut asemansa ja kannattavuutensa varsin kilpailluilla markkinoilla, joilla toimii paljon suurempia ketjuyrityksiä.”

Start typing and press Enter to search