Hopper Advisors käyttää Orderaa projekteissaan

middle-divider-white

Menestyneen bisneksen vauhdittajan Jani Virtasen mukaan Orderalla on rautainen osaaminen Google-markkinoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia.

Asiakas

divider-yellow-test5

Hopper Advisors toteuttaa digitalisoinnin muutoshankkeita, jotka kasvattavat yritysarvoa ja rakentavat kilpailuetua. Yrityksen toimitusjohtaja Jani Virtanen on pitkän linjan strategioiden, digin ja markkinoinnin ammattilainen. Hän myi perustamansa Brandson Oy:n McCann mainostoimistoketjulle vuonna 2011. Vuonna 2014 hän perusti Hopperin.

Ordera on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä Hopperin kanssa asiakasprojekteissa.

Orderan osaaminen huippuluokkaa

divider-yellow-test5

Jani Virtanen kertoo yhteistyöstä Orderan kanssa seuraavasti:

”Useimmissa asiakasprojekteissamme tarvitaan osaava kumppani tekemään tehokasta hakukonemarkkinointia. Ordera on ollut tähän luonnollinen valinta. Olen tuntenut Tommi Mäkelän jo vuodesta 1996 saakka – olemme olleet samoissa yrityksissä töissä ja perustaneet myös yhdessä pari yritystä. Orderalla on rautainen osaaminen google-markkinoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia. Voin lämpimästi suositella Orderaa kumppaniksi hakukonemarkkinoinnin projekteihin.”

Start typing and press Enter to search

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko oppia lisää digimarkkinoinnista? Liity postituslistallemme, niin saat jatkossa vinkkejä digimarkkinoinnista sekä tietoa koulutuksistamme ja palveluistamme.

Success, olet liittynyt postituslistallemme!