Hopper Advisors käyttää Orderaa projekteissaan

white-divider
middle-divider-white

Menestyneen bisneksen vauhdittajan Jani Virtasen mukaan Orderalla on rautainen osaaminen Google-markkinoinnissa sekä hakukoneoptimoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia.

Asiakas

divider-yellow-test5

Hopper Advisors toteuttaa digitalisoinnin muutoshankkeita, jotka kasvattavat yritysarvoa ja rakentavat kilpailuetua. Yrityksen toimitusjohtaja Jani Virtanen on pitkän linjan strategioiden, digin ja markkinoinnin ammattilainen. Hän myi perustamansa Brandson Oy:n McCann mainostoimistoketjulle vuonna 2011. Vuonna 2014 hän perusti Hopperin.

Ordera on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä Hopperin kanssa asiakasprojekteissa.

Orderan osaaminen huippuluokkaa

divider-yellow-test5

Jani Virtanen kertoo yhteistyöstä Orderan kanssa seuraavasti:

”Useimmissa asiakasprojekteissamme tarvitaan osaava kumppani tekemään tehokasta hakukonemarkkinointia. Ordera on ollut tähän luonnollinen valinta. Olen tuntenut Tommi Mäkelän jo vuodesta 1996 saakka – olemme olleet samoissa yrityksissä töissä ja perustaneet myös yhdessä pari yritystä. Orderalla on rautainen osaaminen google-markkinoinnissa ja yrityksen osaajatiimi saa aikaan kovia tuloksia. Voin lämpimästi suositella Orderaa kumppaniksi hakukonemarkkinoinnin projekteihin.”

Start typing and press Enter to search