Eko Expert optimoi Google-mainontansa

white-divider
middle-divider-white

Eko Expert kiittelee Orderan osaamista Google-mainonnassa. Panostuksille hakukonemarkkinointiin on saatu paras mahdollinen tuotto.

Mitä me teimme

divider-yellow-test5

Eko-Expert Oy:n toimialana on kaikki markkinoilla olevat puhallusvillat, suurtehoimuroinnit, lecasorat, sekä kokonaisvaltaiset palvelut niin ylä- kuin alapohjassa. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja sen liikevaihto oli 02/2018 päättyneellä tilikaudella 5,3 miljoonaa euroa. Hakukonemarkkinointi on ollut tärkeänä osana yrityksen markkinointia jo vuodesta 2007 alkaen.

Ordera onnistunut erinomaisesti

divider-yellow-test5

Yrityksen osakas sekä yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Henrik Hirvensalo kertoo yhteistyöstä Ordera Oy:n kanssa seuraavasti:

”Olen käyttänyt hakukonemarkkinoinnin palveluita jo vuodesta 2007 saakka ja nähnyt ajan mittaan monenlaista toimijaa tällä alalla. Orderan kavereilla on ollut alusta asti positiivinen flow Google-mainonnan tekemisessä. He todella osaavat asiansa ja kaikessa tekemisessä on ammattimainen tekemisen meininki. Erityisen merkittävä asia minulle on se, että itse tekijän saa aina nopeasti kiinni ja että palvelu on hyvää ja asioista otetaan vastuuta. Tässä Orderan Tommi Mäkelä on onnistunut erinomaisesti. Voin luottaa siihen, että merkittävälle panostuksellemme Google-mainontaan saadaan paras mahdollinen tuotto.”

Start typing and press Enter to search